Girmeler İlkokulu

Telefon : 02526382152 / 0532 683 37 48
WEB https://girmelerilkokulu.meb.k12.tr
Adres : GİRMELER MAH. CAMİ YANI SK. GIRMELER ILKOKULU A BLOK NO: 175 SEYDİKEMER / MUĞLA
VİZYON : Kalite kültürünü içselleştirmiş, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan, geleneklerine ve kültürüne sahip çıkan yenilikçi okul olmaktır.
MİSYON : Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : Eğitimde İyi Örnekler İl 2. si

Saatler : Derse Başlama: 08:45 Ders Bitiş : 12:35
Isınma : Klima ile ısınır.
Servis : Taşıma ve özel servis Yoktur
Ulaşım : Okulumuza ulaşabilmek için Muğla B.Ş.B. Saklıkent minübüsleri kullanılabilir.
Yerleşim Yeri : Girmeler Mah. Seydikemer / MUĞLA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Muğla iline 155 km , Seydikemer ilçe merkezine 6 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : etwinning ,İyilik Damlaları Projesi,Okuyoruz Okutuyoruz Projesi,En Temiz Sınıf Projesi,En Çok Okuyan Benim Projesi,Mavi Yeşil Okullar Projesi,Okur Gezer Projesi