MUĞLA / SEYDİKEMER - Girmeler İlkokulu

May

Okulumuzdaki bahçede yetişen portakalları şölen havasında öğrencilerimize ikram ettiğimiz ve gelenekselleştirdiğimiz C Vitamini etkinliği bu yıl da şenlik havasında geçti.Öğrencilerimiz hem c vitamini hakkında bilgi sahibi oldu hem de doyasıya portakal yediler.

May

Kasım Ara tatilini değerlendirmek amacıyla Antalya'ya gezi düzenledik. Önce hayvanat bahçesinde bir çok hayvanı yakından gördük ardından akvaryumda farklı balık türlerini inceledik. Daha sonra da kar dünyasında doyasıya eğlendik. Son olarak da dokuma park ta araba müzesi ve tran kütüphaneyi gördük ve inceledik.

May

Bu yıl 29 Ekim'de  Cumhuriyetimizin 100. yılını ayrı bir heyecan ayrı bir coşkuyla kutladık. İlelebet nice 100 yıllara...

May

Okul bahçemizde mini tarım uygulaması yapabileceğimiz bir alan oluşturduk. Her sınıf kendisine ayrılan bölümde çeşitli sebze ve bitki yetiştirmeyi deneyimlediler.

May

03 Haziran 2023 tarihinde Denizli Pamukkale Gezisi düzenledik. Gezimizde Acıpayam ilçesinde keloğlan mağarasını gördük ardından pamukkale yi gezdik ve son olarak da teleferikle bağbaşı yaylasına çıktık. Öğrencilerimizin hem eğlendiği hem bilgilendiği güzel bir gezi oldu.

May

Okulumuzda 2022 yılı içinde İngilizce öğretmenimiz Hediye Sezin ŞEN tarafından kordine edilen e twinning çalışmaları nerticesinde okulumuz Avrupa Kalite Etiketi ödülüne layık görülmüştür.

Ock

Okulumuzda öğrencilerimizin hem eğlenip hem boş vakitlerini değerlendireceği Satranç Sınıfı  kullanıma açıldı.

Ara

Okul Bahçemizde yetişen portakallar C Vitamini Etkinliği adı altında Sosyal Etkinlik Projesi olarak öğrencilerimize ikram edildi. Öğrencilerimiz hem bu kış aylarında ihtiyaçları olan C Vitamini almış oldu hem de okul bahçemizdeki meyveler bu şekilde değerlendirilmiş oldu.

Ara

Okulumuzda 2020 2021 Eğitim Öğretim Yılını kapsayan 'İyilik Damlaları' isimli sosyal sorumluluk projesi başlatılmış ve başarı ile uygulanmıştır. Okulumuz bu proje ile Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü nün yürütmekte olduğu Eğitimde İyi Örnekler Yarışmasına katılmış ve ilçeden 100 tam puanla geçerek İl Değerlendirmesine hak kazanmıştır. İl Milli Eğitim Proje Ekibine projemiz hakkında sunum yapılmış ve İlde de değerlendirmesi yapılmıştır. Netice olarak bu sosyal sorumluluk projemiz Eğitimde İyi Örnekler Yarışması İl 2. olarak ödüle layık görülmüştür.  Ödül Törenine Muğla Valisi Sayın Orhan TAVLI da katılmış ve fuaye alanında derceye giren projelerin tanıtım stantlarını ziyaret ederek iyi örnek projeleri hakkında bilgi almışlardır. Bu proje sürecinde emekleri geçen öğretmenlerimiz okul idaremiz Seydikemer  İlçe Milli Eğitim ve Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüne Teşekkür ederiz.

Ara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Covid-19 Önlemleri Alınarak Coşkuyla Kutlandı.

Ekm

Kodlama haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri Hediye Sezin Aykurt rehberliğinde

"https://scratch.mit.edu/" kullanarak yeşil bir kasaba tasarladı. #codeweek #codeweek2021 #codeforsustainability #codeweekteachers

Haz

Okulumuzun en temel ihtiyaçllarından biri olan kütüphane,girişimler ve çalışmalar neticesinde yapılarak öğrencilerimize kazandırıldı. Bu süreçte başta FETAV olmak üzere ,Bahçeşehir Kolejine,Kırtasiyelere, Halk Kütüphenesine,Letonya Tatil Köyü Yönetimine,Hayırseverler,Öğretmenlerimize ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuza teşekkürü borç biliriz.Öğrencilerimizin sağlıklı günlerde kullanmaları dileklerimizle..

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde Coşku ve Hüzün Bir Arada Yaşandı. Öğrencilerimiz hazırladıkları orotoryo ve tiyatrolar ile arkadaşlarını hem hüzünlendirdi hem coşkulandırdı. Ayrıca Şehitleri anma günü olması sebebiyle de öğrencilerimiz Mehmetçiğe mektup gönderdi.

Mrt

Okulumuzda güzenlik açısından yapılması gerekli olan,bahçeye diktiğimiz meyve ağaçlarının hayvanlardan korunması için, okul giriş çıkşlarının kontrol edilebilmesi için yaklaşık 350 mt duvar üstü tel montajı yapılmıştır. Okulumuz artık daha güvenli bir eğitim ortamına kavuşmuştur.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Covid-19 Önlemleri Alınarak Coşkuyla Kutlandı.