MUĞLA / SEYDİKEMER - Girmeler İlkokulu

Ara

Okulumuz Saklıkent ve birçok mahalleyi Seydikemer e bağlayan anayol un kenarında olmasından dolayı öğrencilerimizin hehangi bir trafik kazası yaşamaması için önce öğrencilerimize eğitim düzenledik. Daha sonra 4. sınıf öğrencileriyle pankart ve afişler hazırlayarak İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Ekipleri ile yolda uygulama yaptık. Durdurduğumuz arabaların şoförlerine ve yolcularına çikolata ve kolonya ikram ederek okul müdürü de yaya geçidi hız kuralları ve okul geçidi levhalarına dikkat etmeleri yavaş gitmeleri konusunda uyarılarda bulunarak şoförlerde farkındalık oluşturmaya çalıştık.Yaklaşık bir buçuk saat yaptığımız uygulamada 100 ün üzerinde araca uyarılarda ve ricalarda bulunduk. Etkinliğimiz sırasında uygulamamıza denk gelen yerel  basın mensubu da Farkındalık Oluşturma Etkinliğimizi görüntülemiş olup yerel ve ulusal kanallarda da ana habere de konu olmuştur.

Ara

Sıfır Atık Projesi kapsamında Geri Dönüşüm Kutularımız Okulumuzdaki yerini aldı.Artık her türlü atıklarımız çöpe değil geri dönüşüme kazandırılmaktadır.

Kas

Okulumuz 4/A Sınıfı öğrencileri önderlğinde kuş yuvaları yaparak okul bahçemizdeki ağaçlara yerleştirdik. Kuşların yemini de Anasınıfımız temin ederek öğrencilerimizdeki hayvan sevgisi pekiştirildi.

Kas

22/10/2018 pazartesi günü okul öğrenci meclisi seçimimiz yapılmıştır.Başkan olarak 3 aday arasından en çok oy alan 4/A Sınıfı öğrencimiz Ferahat ÖZKAN seçilmiştir.

Kas

Okulumuz iç dış boyatıldıktan sonra temizliğini muhafaza edebilmesi ve soba toz kül ve pisliğinden kurtulmak için klima arayışına girilmiştir.Fethiye  Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesinden 3 adet sıfır klima ve 1 adet de Mustafa Derya SOKU tarafından okulmuza klima bağışı yapımıştır.Artık okulumuz soba ile değil klima ile ısınmaktadır.

Kas

Okul Müdürü Bayram ÖZCAN ve Okul Aile Birliği tarfından Okulun İç ve  Dış Boyası yaptırılarak eğitim öğretime hazır hale getirilmiştir.

Kas

Okul Müdürümüz göreve başladı. Bekçiler Şehit Komando Er Fedai Kebiz İlokulu/Ortaokulu Okul Müdürü Vekili iken 2018 Yönetici Atama Kararnamesi ile okulumuza kadrolu Okul Müdürü olarak atanan Bayram ÖZCAN 17/08/2018 tarihi itibariyle okulumuzdaki görevine başlamıştır.